Armbanden

Op deze pagina een verzameling van de door mij gemaakte armbanden. Ziet u een ontwerp waardoor u geïnspireerd bent geraakt, of loopt u zelf met een idee? Neem vrijblijvend contact op!

Gourmet armband

Armbanden zoals deze gourmetschakel worden tegenwoordig massaal via machines vervaardigd. Het is echter van oudsher altijd volledig handmatig gemaakt. Dit wilde ik altijd al eens doen.

 

Gemaakt in 925 zilver.

 

 


Bedels

Negen lieve huisdieren met allen een kenmerkende uitstraling en karakter. Voor ieder een bedel waarin deze eigenschappen centraal staan. Sommigen overduidelijk en andere weer symbolisch. Al met al een armband vol 'dier'bare bedels.

 

Gemaakt in 14kt goud.

Edelsteen: Diverse CZ, Robijn (synthetisch) en Parel.


Bedelarmband

Een armband vol met miniatuur bedels. Deze 9 "mini" bedels staan allemaal symbool voor geliefde huisdieren. Ze meten allemaal rond de 10mm. Zowel de bedels als de armband zijn volledig met de hand gemaakt. Iedere bedel heeft minstens één edelsteen in een kleur bijpassend aan het gerepresenteerde dier.

 

Gemaakt in 14kt goud.

Edelsteen: 8 saffieren en 2 diamanten.

 

Klik hier om alle bedels afzonderlijk te bekijken!


Keltische armband

Deze armband is geïnspireerd op Keltisch vlechtwerk en bestaat uit zeven handgemaakte schakels. In drie van deze schakels is een edelsteen (amethist) geplaatst. 

 

Gemaakt in 925 zilver

Edelsteen: Amethist.