Oorsieraden

Op deze pagina ziet u een slide-show van door mij gemaakte oorsieraden. Ziet u een ontwerp waardoor u geïnspireerd bent geraakt, of loopt u zelf met een idee? Neem vrijblijvend contact op!

Ereprijs

Deze oorstekers zijn gemaakt aan de hand van één van mijn favoriete bloeiende planten. Ereprijs kun je vanaf het voorjaar vinden op grasvelden, maar ook in het bos en andere natuurgebieden.

 

Gemaakt in 14kt goud.

Edelsteen: Ioliet

 

 


Roze winterpostelein

Deze oorstekers zijn ook gemaakt aan de hand van één van mijn favoriete bloeiende planten. Roze winterpostelein bloeit van april tot september. Ik kom deze prachtige plant vaak tegen langs bosranden. De zachte roze kleur is vertegenwoordigd in de vorm van een roze toermalijn. De kleur weerspiegeld in de glanzende blaadjes waardoor het geheel de kleur krijg van deze bloem.

 

Gemaakt in 925 zilver.

Edelsteen: Roze toermalijn.


Lucido (luna & sol)

Deze oorstekers zijn geïnspireerd op het licht van de zon en maan. Op de eerste foto ziet u Lucido luna (maan) welke is voorzien van maansteen. De tweede foto toont Lucido sol (zon) welke is voorzien van zonnesteen. De uitwerking is voornamelijk gebaseerd op middeleeuwse vormgeving waar ik bijzonder van ben gecharmeerd.

 

Gemaakt in 925 zilver

Edelsteen: Maansteen of Zonnesteen.

 

Klik hier om te zien hoe dit sieraad vervaardigd wordt!