Trouwen

Gaat u binnenkort trouwen? Hier kunt u voorbeelden vinden van trouwsieraden die met veel passie vervaardigd zijn. Elke set trouwsieraden is uniek en u kunt ook zelf ideeën aandragen. Er hoort natuurlijk een perfecte set trouwsieraden bij de perfecte trouwdag. Ziet u een ontwerp waardoor u geïnspireerd bent geraakt, of loopt u zelf met een idee? Neem vrijblijvend contact op!

Trouwringen

Gemaakt in 14kt witgoud.

Edelsteen: Diamant 0.03ct.


Trouwringen

Deze trouwringen bestaan qua beeld uit diverse banden. De opstaande drie banden symboliseren de Nederlandse vlag. De twee dieper gelegen banen zijn tevens verdeeld in drie lijnen. Deze symboliseren de Ierse vlag en Harp. Een samensmelting van twee landen.

 

Gemaakt in 14kt goud (hergebruikt)


Trouwringen

Deze bijzondere ringen lopen vanuit een vaste basis als spiraal symbolisch naar de toekomst. De dikke basis staat voor een stevig fundament waarmee jaren te vullen zijn. Twee prinses geslepen diamanten staan voor het koppel en worden gedragen in haar ring.

 

Gemaakt in 14kt witgoud.

Edelsteen: Diamant 2x 0.05ct.


Trouwringen 'infinity'

Deze trouwringen hebben een thema dat is gebaseerd op het teken voor oneindigheid (infinity). Het universum wordt ook vaak geassocieerd met het oneindige. Reden te meer om dit in de vormgeving naar voren te laten komen.

 

Gemaakt in 14kt goud.

Edelstenen: Diamant (3x), Paraiba toermalijn (3x).


Trouwring en trouwhanger

Deze hanger en ring zijn gebaseerd op de yggdrasil (levensboom). De bodem van de hanger en binnenzijde ring bestaan uit de wortels. Het bladerdak ligt op acht pilaren. Deze staan symbool voor de jaarfeesten binnen het keltische gebruik. De kern is een gouden zetting waarin een rhyoliet huisvest. Uit de bodem van de zetting is een hart gezaagd welke vervolgens in het andere sieraad is verwerkt. Zo dragen ze symbolisch elkaars hart.

 

Gemaakt in 925 zilver en 14kt goud.

Edelsteen: Rhyoliet.


Hanger met diamant

Deze elegante witgouden chatonhanger is voorzien van een schitterende diamant. Een prachtige sieraad om te dragen bij de trouwjurk.

 

Gemaakt in 14kt witgoud.

Edelsteen: Diamant 0.10ct


Trouwringen

Stevige ringen met een robuuste uitstraling.

 

Gemaakt in 14kt goud.

Edelsteen: Diamant 0.03ct.

 

Klik hier om te zien hoe deze sieraden vervaardigd worden!


Trouwringen

Deze ringen zijn gevuld met symboliek. De tekens die rondom in de band staan zijn afkomstig van het middeleeuwse Keltische Ogham schrift. Er staat "Oneindige binding". De ring geeft het idee dat deze tekst in steen staat gegrift. Een ruw stuk edelsteen (zoisiet met granaat) breekt symbolisch uit het gesteente naar boven.

 

Gemaakt in 925 zilver.

Edelsteen: Zoisiet met granaat (ruw)

 

Klik hier om te zien hoe deze sieraden vervaardigd worden!


Verlovingsring

Een prachtige ring om je aanstaande mee ten huwelijk te vragen. Strak en elegant.

 

Gemaakt in 14kt witgoud.

Edelsteen: Diamant 0.15ct.


Trouwringen met hamerslag

Deze witgouden trouwringen hebben een hamerslag als afwerking. Dit zorgt voor subtiele vlakken die spiegelen bij beweging.

 

Gemaakt in 14kt witgoud.


Trouwring met toevoeging

Bestaande trouwringen zijn ook bijzonder goed uit te breiden met bijvoorbeeld deze speciale zetting en diamant. Een prachtig cadeau voor bijvoorbeeld een jubileum.

 

Uitbreiding in 14kt goud.

Edelsteen: Diamant 0.30ct.